Przejdź do głównej treści

Beata Matelska

| MP | Okręg wyborczy nr 7

beata matelska

Beata Matelska, kandydatka na radnego do Rady Miejsskiej w Obornikach z ramienia KWW Tomasza Szramy, okręg wyborczy nr. 7

O mnie

44 lata, wykształcenie wyższe, dyrektor Regionalnego Centrum Profilaktyki Uzależnień dla Dzieci i Młodzieży w Rogoźnie, Radna Rady Miejskiej w Obornikach kadencji 2010 -2014, Przewodnicząca Komisji Rewizyjnej, Zastępca Przewodniczącego Komisji Budżetu i Rozwoju Gospodarczego

Szanowni Państwo!

Spotykając się na co dzień z Państwa życzliwością, wobec moich dotychczasowych działań samorządowych i społecznych, po raz kolejny podjęłam decyzję o kandydowaniu do Rady Miejskiej w Obornikach. Jestem świadoma swojej decyzji i zdaję sobie sprawę, że tak jak do tej pory liczyć się będą konkretne działania, dlatego też konsekwentnie będę dążyła do ich realizacji. Mieli już Państwo okazję przekonać się, że nie rzucam słów na wiatr i zawsze staram się pomagać każdemu człowiekowi, bez względu na jego pochodzenie społeczne, wykształcenie, wiek, płeć czy przynależność partyjną . Zdobyte doświadczenie w pracy w samorządzie pozwoliło mi skutecznie i aktywnie wypełniać obowiązki radnej Gminy Oborniki. Wielokrotnie interweniowałam w Państwa sprawach ze szczęśliwym ich zakończeniem.

Mój cel działania obejmuje wiele aspektów życia obornickiej społeczności, dlatego też :

-jeśli opowiadacie się Państwo za sprawnym i przyjaznym Urzędem
-jeśli chcecie, by Wasze sprawy były szybko i skutecznie załatwiane
-jeśli naprawdę zależy Wam na dalszym rozwoju Naszej Gminy,

Po raz kolejny zwracam się do Państwa o kredyt zaufania i bardzo proszę o WASZ głos w NASZEJ wspólnej sprawie.

Beata Matelska

beata matelska

Piotr Protasewicz kandydat na  radnego do Rady Miasta z ramienia KWW Michała Zielińskiego okręg wyborczy nr 7.